Perfecting Finish
Compact Powder

PENERANGAN

Thrill Perfecting Finish Compact Powder dapat menghilangkan liang pori dan garisan halus pada wajah dengan cepat.

 

Thrill Perfecting Finish Compact Powder merupakan produk anti-penuaan yang dicipta untuk memberikan kesempurnaan pada kulit yang menyeluruh bagi individu yang menginginkan kulit wajah kelihatan seperti selebriti pilihan hati dalam sekelip mata. 

 

Diformulasi dengan bahan-bahan anti-penuaan, Thrill Perfecting Finish Compact Powder  ini dicipta untuk membantu menghilangkan liang pori pada wajah dan ketidaksempurnaan pada kulit wajah.

 

 Secara keseluruhannya Thrill Perfecting Finish Compact Powder mampu menjadikan kulit wajah anda lebih skata dan kulit kelihatan lebih segar & berseri. Selain itu, produk ini juga boleh digunakan dengan mudah pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja. 

 

BAHAN-BAHAN

 • Habbatus Sauda: (Nigella Sativa) - Ancient Black seeds ini mempunyai sifat kuratif yang luar biasa di samping membantu mengurangkan masalah keradangan, mempunyai sifat anti-bakteria, anti-mikrob. Habbatus Sauda membantu untuk melembabkan kulit dan penghidratan kulit wajah. Protein dan mineral yang terdapat dalam Habbatus Sauda bergabung untuk membantu membran kulit yang bertindak sebagai pelindung anti-oksidan.

 • Pegaga: (Centella Asiatica) - Merupakan herba terapeutik yang membantu dalam penyembuhan luka, mengurangkan pembentukan parut dan meningkatkan peredaran darah yang mampu menguatkan kulit.

 • Argan Oil: Pelembab semulajadi yang mampu mengurangkan kulit berminyak untuk membantu mengurangkan jerawat dan mengurangkan keradangan kulit.

 • Vitamin E: Pelindungan yang menghalang radikal bebas seperti anti-penuaan dan juga anti-radang kulit wajah.

 • Vitamin C: Agen penyembuhan yang diperlukan untuk pengeluaran kolagen, penting untuk menjadikan kulit berseri dan antioksidan yang kuat.

CARA PENGGUNAAN

Menggunakan puff atau berus, ratakan Thrill Perfecting Finish Compact Powder dalam gerakan yang perlahan dan disapukan pada wajah di sepanjang zon T anda untuk meminimumkan kulit yang berminyak dan menghilangkan liang-liang pori. Thrill Perfecting Finish Compact Powder ini juga boleh dipakai pada kulit yang tidak memakai sebarang krim asas ataupun make-up .

MANFAAT

 • Bersesuaian bagi semua jenis kulit, ia merupakan produk yang padat dengan kebaikan dan sempurna. 

 • Bedak yang mampu memudarkan liang-liang pori dan ketidaksempurnaan pada wajah. 

 • Mengekalkan kesegaran kulit wajah dan tidak berminyak. 

 • Dilengkapi dengan puff untuk memberikan sentuhan yang cepat dan sesuai untuk wanita yang sentiasa ingin tampil cantik berseri sepanjang masa. 

 • Diluluskan oleh KKM.

 • Produk Halal.

RM70.00

Warna :
         Translucent 
         ( Sesuai bagi semua warna kulit )